четвер, 6 жовтня 2016 р.

ЛЬВІВСЬКИЙ ІРМОЛОГІОН 1904 РОКУ ТА ЧОТИРИ ГАЛИЦЬКІ ЦЕРКОВНІ НАПІВНИКИ В PDF

Львівський Ірмологіон 1904 року, найвідоміший нині з дуже великої кількости джерел давньої церковної музики в Галичині, в мене тут на блозі існував уже давно у вигляді архіву з зісканованими сторінками (кожна окремо). Вчора для зручности я перевів його в один файл PDF. Також зробив у ньому зміст у вигляді закладок, що має вельми полегшити пошук потрібного піснеспіву. Файл ваговитий, понад 1 ГБ, 576 сторінок. Ось тут папка з Ірмологіоном, у ній він є і в одному PDFі, і також посторінково у рисунках JPEG.

Крім того, викладаю чотири класичні галицькі напівники: Йоана Кипріяна (Львів 1893), о. Ісидора Дольницького (Львів 1894)Олександра Остгайма-Дзеровича (Рим 1959), Ігнатія Полотнюка (Перемишль 1902). До більшости з PDF-файлів я теж зробив закладковий зміст.

4 коментарі:

  1. не перестану дякувати!
    дякую тобі, Андрію!
    нехай Бог тебе благословить і допоможе в житті!

    ВідповістиВидалити
  2. Нажаль файл чомусь не скачується(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Перевірив: усе скачується. Очевидно, вас збиває повідомлення про «помилку». Треба натискати «все одно скачати». Успіхів!

      Видалити
  3. Пане Андрію, на жаль, файли (а саме збірник отця Йоана Киприяна) перестали бути доступними. Чи є можливість відновити їх? Якщо ні, де можна було б їх знайти?

    ВідповістиВидалити